Kondrupvej 4, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Godt sommerhus med 300 meter til vandkanten

I det natur skønne Smidstrup Strand ligger dette hyggelige sommerhus på en dejlig stor og aflukket grund. Langs skellet mod vest er der et hyggelig stengærde som adskiller Smidstrup og Udsholt Strand.
Beliggenheden er helt fantastisk med kun 300 meter til Kattegats bølger. Der er tinglyst privatretlig sti til stranden, så man nemt kan komme derned.
Grundene i området er store og med en flot beplantning, så der er den helt rigtige sommerhus stemning.

Ejendommen som er fra 1974 er blevet renoveret af nuværende ejer med bl.a. nyt køkken, bad og gulve. Så ejendommen fremstår i rigtig god stand og lige til at flytte ind i.

Ejendommens 75 m2 indeholder: Entre, stor stue med pejs i åben forbindelse til køkken alrum. 3 gode værelser samt et badeværelse.
Der er fra den lyse stue med store vindues partier udgang til sydvendt terrasse som er delvist overdækket. I åben forbindelse med stuen ligger der et godt køkken med alt hvad der er behov for.
Der er et dejligt stort soveværelse med god skabsplads og udgang til sydvendt terrasse. Derudover 2 mindre værelser til gæster og børn. Badeværelset er flot og renoveret så alt fremstår i god stand.

Udenfor får man en dejlig stor have med god sol det meste af dagen. 2 gode terrasser som vender henholdsvis med vest og syd, så man altid kan finde sol og læ.

Til ejendommen er der gode skure til opbevaring og god parkeringsplads til 4 biler, så hele familien kan holde der.

Alt i alt en rigtig fin og regulær ejendom som lige er til at flytte ind i, da indbo medfølger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.