Kondrupvej 6, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Skønt sommerhus med godt 300 meter til stranden

Ved dette charmerende bjælkehus finder I den helt rigtige sommerhusstemning, med store skønt beplantede grunde, grusvej og kort afstand til stranden.
~
Fra entréen med gulvvarme er der god plads til at modtage sine gæster. I åben forbindelse hertil, er der adgang til en spisestue og dagligstue. Her er mange hyggelige kroge, god plads til familiær samvær, en brændeovn og en dejlig udsigt over haven. Fra stuen er der adgang til køkkenet som er fra 2004, hvorfra man også har adgang til et bryggers med fryser, vaskemaskine og udgang. Tilbage i entréen er adgang til husets 2 gæsteværelser, et badeværelse og masterbedroom. I masterbedroom er der rummeligt med loft til kip, et bredt vinduesparti og eget badeværelse med gulvvarme fra 2007 og ovenlysvindue. Ligeledes blevder i 2007 udskiftet vinduer, tag og overdækninger.
De skønne udendørsarealer kan blandt andet nydes på sydvendte træterrasse, som er delvist overdækket. Grunden som i alt er på 1315 kvm. giver god plads til leg og boldspil for de små og et redskabsskur. Langs det vestvendte skel går der et flot stengærde som adskiller Smidstrup og Udsholt strand.

Fra huset er der kun 300 meter fra den skønne strand, indkøb og ishus mm. kan nås i Smidstrup på under 1 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.