Cirkusvej, 3120 Dronningmølle

Nybyggede sommerhuse 150 meter fra vandet

Dette boligprojekt giver dig en unik mulighed for, at bo side om side med din familie eller bedste venner i naturskønne omgivelser.
Boligerne opføres på Cirkus Benneweis tidligere opstaldningsplads. Gennem årtier var den et yndet udflugtsmål for forbipasserende på Strandvejen, der ville se en elefant eller de flotte cirkusheste. Nu er der snart nye sommerhuse klar til familier der vil nyde sommerlivet tæt på den Nordsjællandske strand og natur samt det pulserende liv i Gilleleje, Dronningmølle og Hornbæk.

Projektet består af 6 sommerboliger med optimal udnyttelse af hver kvadratmeter. Der er ikke gået på kompromis med materialerne eller med de integrerede elementer, der alle lever op til boligernes høje herlighedsværdi og kvalitetsniveau.
Til hver bolig er der et anneks med badeværelse samt et udhus.

Boligerne ligger på en lukket grusvej og Esrum Å´s rislen kan nydes fra fællesarealet. Øresund og badestrand kan man gå til på kun 2 minutter.

Her har du naturen som nabo og kan gå tur i det fredede naturområde ”Ruslands Bakker” eller langs stranden og bade i Øresund.

Byen byder både på hyggelige restauranter, caféer og gode indkøbsmuligheder. Gode golfbaner finder du både ved Passebækgaard samt Gilleleje Golfklub.

Kontakt os for nærmere information på telefon 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.