Akelejevej 21, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Eksklusivt sommerhus med fredelig beliggenhed kun 10 min gang fra stranden

Ejendommen er udvidet og komplet ombygget i 2015, alt er udført i kvalitetsmaterialer i høj håndværksmæssig kvalitet.

På den lille stille grusvej helt diskret gemmer det smukke hus sig bag den høje hæk, så her er man helt ugeneret i den flot opvoksede og velanlagte have. Her er flere skønne uderum, lige fra den store træterrasse med skønt udekøkken, til den overdækkede terrasse med udendørs pejs. Her hersker en helt særlig stemning af rigtig sommerhuscharme med et eksklusivt islæt.

Den smagfuldt indrettede bolig indeholder rummelig entré med smukke fliser, fordelingsgang til husets centrale rum, opholdsstuen med pejs og fløjdøre mod haven samt den overdækkede terrasse. De flotte trægulve danner rammen om et opholdsrum med en skøn atmosfære og i åben forbindelse til stuen er husets charmerende køkken. Her er alle moderne bekvemmeligheder svøbt i klassisk design med et moderne islæt. Fra køkkenet er der udgang til én af de to store træterrasser, hvor også udekøkkenet er placeret. Det rummelige badeværelse er med de samme smukke fliser som i entréen og i husets 3 gode soveværelser er der naturligvis de samme trægulve som i stuen. Det ene værelse er med stort indbygget skab. Ydermere er der er godt bryggers med vaskefaciliteter samt et ekstra mindre værelse med egen indgang.

I haven er der et praktisk skur samt en garage.

Dette er en ejendom helt i særklasse med en fantastisk atmosfære.

Der er kun 5 min kørsel til den smukke havneby Gilleleje med masser af liv, restauranter, indkøbsmuligheder mv. Turen til Gilleleje kan ligeledes klares på cykel via cykelsti hele vejen. Den dejlige Smidstrup Strand er yderst børnevenlig og med skøn sandstrand og gode bademuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.