Bøgevænget 7, 3100 Hornbæk

Indflytningsklart sommerhus i attraktivt og roligt område i Hornbæk

Dette skønne sommerhus ligger yderst attraktivt med gåafstand til Hornbæks smukke badestrand, det hyggelige havnemiljø og blomstrende byliv.

Sommerhuset rummer 108 kvm og fremstår yderst velholdt. Boligen er opført i 1995 og er løbende blevet renoveret, senest med nye gulve i 2019 og i 2016 fik huset nyt køkken og bad.

Boligen er velindrettet og byder på et stort og lyst køkken alrum og stue i ét. Her er loft til kip, ovenlysvindue og et stort vinduesparti med udsigt og udgang til haven og den overdækkede del af terrassen. Brændeovnen skaber hygge i rummet, som man kan dele naturligt op i en spiseafdeling og opholdsstue. Køkkenet er fra Aubo og fremstår lyst og pænt og med god skabsplads.

Ydermere findes tre gode soveværelser hvoraf det ene er et skønt forældresoveværelse med ”walk in closet” og udgang til den sydvendte terrasse. Husets to badeværelser er som resten af huset, flotte og lyse og har begge bruseniche. Heraf har det store badeværelse gulvvarme og gæstetoilettet vaskesøjle.

Haven som er godt 1.000 kvm er yderst regulær, med en skøn sydvest vendt terrasse. Her er god plads til solbadning, gril hygge og leg.

Sidst men ikke mindst findes en god garage.

Et godt og indflytningsklart sommerhus med en attraktiv beliggenhed i Hornbæk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.