Hellebækvej 20A, 3000 Helsingør

Mindre landejendom med mange muligheder

Få kilometer fra Helsingør by ligger dette idylliske landsted med egen skov. Ejendommen er godt beliggende i Nygård tæt på specielskole, Nordøstsjællands rideklub, Helsingør golfklub og Helsingør by. Der køre offentlig transport fra Nygård til Helsingør, og få minutters kørsel fra ejendommen kan man være på motorvej til Kbh. Så en dejlig central beliggenhed og samtidig er der fuldstændig ro og fred.

Grunden som er på hele 2,7 HA kan bruges til mange ting, det er kun fantasien der sætter grænsen. Man kan lade det stå som hyggelig skov, som det er i dag. Eller man kan lave plads til at holde heste, får, geder, hunde, høns osv. Der er også mulighed for at lave erhverv. Så alt i alt en ejendom med rigtig mange muligheder.

Ejendommen som er placeret for enden af en lang privat indkørsel, er et hyggeligt lille hus på 111 m2 fra 1968. Det er løbende blevet renoveret så det fremstår indflytningsklart i dag.
Det indeholder 2 stuer, 2 soveværelser, køkken med spisebordsplads og et badeværelse.

Til ejendommen høre der flere små annekser med ekstra soveplads, optimalt til Airbnb, teenager eller overnattede gæster.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.