Skovvej 11, 3100 Hornbæk

Smuk liebhaverbolig i det eftertragtede Trouville-kvarter

På én af Hornbæks mest eftertragtede adresser, ligger denne smukke herskabsvilla fra året 1911.

Boligen er i yderst god stand og fremstår flot og meget charmerende. De karakteristiske og historiske detaljer i huset skaber en helt særlig stemning, som fører dig tilbage i tiden.

Ejendommen ligger på en 958 kvm. stor grund med smukke gamle fyrretræer og store Rododendron. Haven og terrassen er orienteret mod syd og under den overdækkede terrasse, kan man finde skygge på solrige dag.

Den smukke villa indeholder entré med adgang til den herskabelige og højloftede stue. Her er åben pejs og et smukt vinduesparti, som skaber et fantastisk lys og inviterer naturen indenfor. Fra stuen er der adgang til et stort spisekøkken med plads til langbord og hygge omkring den åbne pejs.
Fra køkkenet og stuen er der udgang til haven og den overdækkede terrasse. I stueplan findes endvidere bryggers med egen indgang.

Boligen er i flere forskudte plan og ad den rustikke trappe, kommer du til et flisebadeværelse med bruseniche samt kontor/disponibelt rum og på 1. sal findes 3 dejlige værelser, et stort badeværelse med badekar samt disponibelt rum/walk in closet.

Til ejendommen hører carport med integreret udhus.

Boligen ligger naturskønt og fredeligt og man kan gå til Hornbæks populære badestrand, byens charmerende havnemiljø og pulserende handels- og caféliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.