Hørhavevej 7, 3100 Hornbæk

Helt fantastisk ugenert solrig grund

Via den hyggelige grusvej og helt privat "gemt" væk fra vejen er dette hyggelige og charmerende sommerhus beliggende.
Den skønne naturgrund er helt ugenert og her hersker en idyllisk sommerhusstemning med den tætte naturlige bevoksning til alle sider.

Ejendommen er helt nyrenoveret med bla. nyt køkken, ny skøn terrasse med stemningsfuldt overdækket lounge område. Gennem den hyggelige entré, er der adgang til badeværelse, to værelser og køkkenalrum/stue. Badeværelset som fremstår pænt og nydeligt med vaskemaskine og plads til opbevaring. De 2 værelser består af et masterbedroom med plads til en dobbeltseng, samt et gæsteværelse med plads til en enkelt opredning. Det hyggelige køkkenalrum går i ét med stuen som huset hjerterum, her er også fundet plads til alkove med plads til hulebygning og sovepladser til de mindste.

Fra stuen er udgang til den skønne træterrasse og det overdækket lounge område.
På den skønne naturgrund er der god plads til afslapning i hængekøjer, boldspild og andet familiær sommerhygge. Yderligere er her at finde et hyggeligt anneks med plads til de overnattende gæster, et skur med plads til vaskemaskine, tørretumbler, cykler og haveredskaber.

Yderligere er der endnu et skur med plads til havemøbler.


Boligen er beliggende i gåafstand til strand og det charmerende bymiljø i Hornbæk med restauranter, caféer, indkøbsmuligheder og den hyggelige havn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.