Øvrevænget 9, 3220 Tisvildeleje

Et originalt sommerhus i Tibirke Bakker, udbydes nu til salg

Smukt beliggende i Tibirke Bakker – med diget som naturlig afskærmning mod vejen – og skjult fra adgangsvej. Grunden som er på 9.216 m2 er vanvittig smuk og kuperet – med nærmest parklignende natur – vild og plejet på samme tid.

Udsigten fra køkkenets østvendte altan over Holløse Breding og fra husets omkransende terrasser til Tibirke Bakker, giver dig følelsen af ro og atmosfære – midt i naturen og højt til himlen. Du finder naturlige dyrestier af råvildt på hele grunden. Her er tale om noget af Sjællands smukkeste natur, i kuperet landskab og med udsigt til en stor del af Nordsjælland.

Huset er ægte og originalt for området, og naturligvis stråtækt – men moderne indeni. Det er bygget i 1959 og tilbygget med ekstra soveværelser med flisegulv og gulvvarme i 1991. Kælderen, som er tør og kølig grundet etablering i sanddiget, er på 30 m2 og indeholder lille mellemgang, toilet, bad og rummeligt vaske/viktualierum med indbyggede skabe.

Køkken-alrummet har det skønneste lys gennem et stort vinduesparti og 2 hvælvede vinduer og er helt i tråd med kravet om moderne funktionalitet. Stuen med brændeovn og direkte udgang til kæmpe terrasse, har de egenskaber et sommerhus skal have. Du vil opleve 115 m2 som optimalt velindrettet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.