Agerhønevej 13, 3120 Dronningmølle

Tæt på strand og by

Fra den attraktive adresse på Agerhønevej er der kort afstand til både den populære strand, Ruslands bakker og Dronningmølle by.

Dette charmerende hus rummer god plads til dig og dine gæster. Her finder I hele 3 gode soveværelser, et separat bad og toilet med el-gulvvarme. Husets hjerterum køkkenalrummet og stuen har god plads til madlavning, spise- og sofaarrangement. I den kreative indretning ser man tydeligt den designers præg der har været indover renoveringen år tilbage.~ Her er den obligatoriske brændeovn til at sprede hygge i hjemmet og til at supplere varmepumpen, som der gør huset helårsanvendeligt. Gennem køkkenet er der udgang til haven, ligesom der også er det gennem stuen, og to af værelserne. Huset egner sig herudover sig godt til udlejning, som nuværende ejer også har draget fordel af.

Den charmerende og private have er privat og her med god mulighed for at nyde den danske sommer, ydermere er her hele to overdækkede terrasser, samt et skur og en garage.
Turen til stranden foregår via. et stisystem ned gennem det natur skønne område Ruslands bakker – her er Rudolph Tegners museum også at finde. I Dronningmølle by har i udover gode indkøbsmuligheder også mulighed for at spille minigolf også mulighed for restaurant og café besøg, samt en togstation.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.