Sivsangervej 65, Langesø, 3080 Tikøb

Charmerende bjælkehus med udsigt til åbne marker

Det smukke område ved Langesø blev opdyrket af en hollandsk gartner i starten af 1900-tallet, og byder derfor på sjældne og meget smukke planter ved de mange stier igennem skov og ved smukke søer og Hornbæk golfklub ligger kun få minutters kørsel herfra.

Sommerhuset som fremtræder i rigtig fin stand er beliggende på en solrig hjørnegrund med åbne marker mod syd. Udsigten kan nydes flere steder fra haven og terrasserne.

Her er en skøn stemning af autentisk sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder, her er lyst og venligt med loft til kip. Huset indeholder på sine 74 velindrettede kvm.: Rummelig entre med adgang til et lille bryggers med vaskemaskine, et pænt badeværelse med gulvvarme. Dejligt lyst køkkenalrum med spiseplads og i forlængelse heraf opholdsstuen med brændeovnen og udgang til overdækket terrasse og haven. Her er også blevet plads til 3 gode soveværelser samt et hyggeligt anneks på grunden med en skøn træterrasse, hvor der er en skøn udsigt over markerne. Her er en nem lille have men med plads nok til at udfolde sig.

Alt i og omkring ejendommen fremstår i flot stand. Her skal I ikke spekulere på modernisering og istandsættelser, men blot nyde friheden i det naturskønne Tikøb.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.