Blåbærvej 13, 3100 Hornbæk

Charmerende sommerhus med skønne udendørsarealer

På en lille lukket vej helt ugenert på en solrig kuperet grund finder I dette charmerende sommerhus, højt beliggende på vejen og omkranset af en virkelig dejlig træterrasse. Fra ejendommen kan der cykles til både strand og Hornbæk centrum. ~

Indvendigt fremstår huset lyst og imødekommende, smagsfuldt indrettet med ”ægte” stemning af dansk sommerhus. Huset indeholder åbent køkken i forbindelse med husets charmerende opholdsstue hvor der er plads til både madlavning og spiseplads. I stuen er der en hyggelig brændeovn og der er flere udgange til huset skønne træterrasse. Herudover er her hele 3 gode soveværelser og et pænt badeværelse i Travertin og med gulvvarme.

Fra både køkkenet og stuen er der adgang til den delvis overdækkede terrasse som ligger i niveau med huset. Her er god plads til det allerede eksisterende udekøkken, sofaarrangement/loungeområde, spiseplads og den forsænkede spa. Her kan roen nydes i den fuldstændig ugenerte have som er nem at holde. Desuden findes en ugenert udendørs bruser med blandingsbatteri.

I Hornbæk er der gode muligheder for indkøb, shopping eller et restaurantbesøg. Fra huset er der ca. 1,1 km. til Hornbæks populære badestrand.

Bestil din fremvisning på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.