Syrenvej 39, 3100 Hornbæk

Sommerbolig fra 2007 i populært kvartér

Denne flotte og rummelige sommerbolig er opført i 2007 på en dejlig og ugeneret 1.000 kvm. stor grund.
Huset som er 103 kvm., fremstår rigtig flot med, en moderne indretning og kan anvendes hele året.
Boligens hjerterum er det store og lyse køkken alrum, som indbyder til samvær og hygge. Ude og inde forenes, da der er store dør- og vinduespartier ud til den helt fantastiske og delvist overdækkede terrasse.
Her kan man sidde i ly og læ i den store lounge sofa og nyde udsigten over haven og himmelen eller sole på den sydvendte del.
Køkkenet er pænt og har både god skabs- og bordplads og fra vinduerne kan man nyde udsigten til haven. I åben forbindelse til køkken alrummet ligger stuen, som også har brændeovn og adgang til rummelig hems.

Herudover findes 3 gode værelser med skabsplads og masterbed room har udgang til haven og terrasse. De to badeværelser er opført i samme stil og har begge gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelser er tilføjet en dejlig jacuzzi, så ferien kan blive ekstra afslappende. Til sidst findes entré med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
På udenoms arealerne findes flere gode terrasser, udendørs bad i forbindelse med sauna, skur og et disponibelt rum, som kan indeholde en ekstra opredning (ikke godkendt til beboelse). I indkørslen er der plads til 3 biler, hvor af to kan holde i carporten.
Hornbæk by og populære strand og havnemiljø ligger inden for gåafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.