Hyllingebjergvej 102, 3360 Liseleje

Moderne sommerhus fra 2004 med modig indretning

I et charmerende og gammelt sommerhuskvarter i Liseleje, finder du dette top moderne og funktionelle sommerhus.
Her er du tæt på den nordiske natur og fra boligen er der kun en kort gåtur til den dejlige og private badestrand.

Sommerhuset er opført i 2004 og rummer 98 boligkvadratmeter. Her er fokus på plads til samvær og det store køkken alrum og stue indbyder til netop dette.
Rummets store vindue- og skydedørspartier giver mulighed for, at lukke naturen indenfor, så inde og ude smelter sammen. Stuen og spiseafdeling opdeles naturligt, af brændeovnen og den moderne og strømlinede køkken ø.
Huset byder på tre rummelige soveværelser, som alle har udgang til haven.
Husets badeværelse er opført i moderne og modig stil og med fede kontraster. Her er bruseniche, vaskesøjle samt gulvvarme.

Sommerboligen ligger på en 1.175 kvm. stor naturgrund. Her er flotte gamle fyrretræer, hybenroser, syrener og på den sydvendte terrasse skaber en vinstok sydlandsk stemning.
Materialevalget på huset er valgt med omtanke, så huset falder smukt og naturligt sammen med den omkringliggende natur. En skøn træterrasse smyger sig langs- og omkring huset og skaber flere gode uderum så sol og skygge, kan vælges til og fra. I haven er der også et gæstehus med terrasse samt et skur, som er opført i samme stil som hovedhuset.

Indenfor gåafstand ligger Liselejes hyggelige bymiljø med et pænt udvalg af restauranter, cafeer samt shopping.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.