Linde Alle 44, 3120 Dronningmølle

Ægte sommerhus idyl med direkte udsigt til mark og eng

Forenden af den blinde grusvej, Linde Alle, finder man denne gennemrenoverede sommerbolig. Huset er placeret på en unik og skøn naturgrund på 1.935 kvm. direkte ned til Esrum Å.

Haven er ugenert og her er god plads til familiær hygge, leg og boldspil. For enden af haven ligger der endnu en stor træ terrasse hvor man kan sidde med fødderne i åen og nyde den fantastiske udsigt.

Gennem huset entré gør I jeres ankomst, til et rummeligt køkkenalrum. Her er lyst, loft til kip og god plads til både madlavning, spiseplads og sofaarrangement. Fra stuen er der også hele to udgange til den nyetableret træterrasse som næsten går hele vejen rundt om huset, her der plads til flere hyggelige spisepladser og kroge. Herfra er der udsigt udover den ugeneret have, marker og lyden af den rislende Esrum å forenden af haven. En fordelingsgang giver jer adgang til et pænt badeværelse og 2 gæsteværelser med god plads og master bedroom. Fra master bedroom er der god udsigt udover haven, markerne og her er egen udgang til terrasseområdet samt god skabsplads.

Ejendommens indkørsel giver jer god plads til jeres egne og jeres gæsters biler kan blive parkeret.

Fra huset er der via stisystem under 1 kilometer til både den populære badestrand og centrum af Dronningmølle. Området byder på gode indkøbsmuligheder, samt restauranter, caféer og minigolf.
Endvidere ligger Gilleleje golfklub indenfor kort afstand.

Bestil jeres fremvisning direkte på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.