Tofteager 6, Udsholt, 3230 Græsted

Hyggeligt sommerhus i roligt område

I det hyggelige Udsholt ligger denne indflytningsklare sommerbolig på en dejlig solrig grund. Der er fra ejendommen kort afstand til det fredede areal Skibsredergrunden (A.P Møller grunden) som bl.a. består af en Hede med p-pladser, skov hvor resterne af A.P Møller villaen lå inden den brændte og et stort område med trampede stier og hyggelige gryder med massere af sol og fred. For enden af det fredede område er der en dejlig sandstrand og Kattegat.

Sommerboligen som kan benyttes hele året rundt, indeholder: En dejlig stor og lys stue, som ligger i forbindelse med flot køkken og spisestue. Renoveret badeværelse i klassisk sort og hvid. Fra køkken/spisestue er der udgang til en hyggelig udestue hvor der bl.a. er plads til vaskemaskine og tørretumbler, fra udestuen er der adgang til et stort skur til opbevaring af div. ting. Derudover er der 3 gode værelser som ligger hver for sig.

Udvendig bliver man mødt af en dejlig åben forhave hvor der er plads til leg og boldspil. Derudover er der hyggelige frugttræer. I baghaven kan man sidde helt i fred og ro i læ af en delvist overdækket sydvendt terrasse. Her er der også en dejlig have og et godt skur.

Til ejendommen er der endvidere en carport med tilhørende skur.

Området byder bl.a. på kongernes feriepark, golfbaner, Nationalpark kongernes Nordsjælland som er Danmarks næst største. Cykel og vandreture i den dejlige danske natur og hyggelige havnebyer som Gilleleje. Rådhuspladsen i KBH ligger ikke længere væk end 1 times kørsel. Så her kommer man aldrig til at kede sig.

En rigtig hyggelig sommerbolig som kan tages i brug med det samme. Kontakt os på telefon 49760000 for mere information.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.