Tinkerup Strandvej 8A 168., Kysthusene, 3250 Gilleleje

Fritidshus 200 meter fra vandet

Smuk udsigt til det fredede område.

Samværet er i fokus i dette sommerhus, der ligger på toppen af Nordsjælland.- Her har du ingen vedligeholdelse af have m.v.
Her kan du tage på ferie med gode venner eller være flere generationer under samme tag, alt imens I kan nyde de naturskønne omgivelser og gøre brug af feriecenterets mange faciliteter.

Sommerhuset er praktisk indrettet med køkken hvor der er en god spiseplads samt en stor opholdsstue med muret pejs, hvorfra I kan læne jer tilbage og nyde roen og den dejlige udsigt, Der er to store værelser samt 2 badeværelser .

Da sommerhuset er tilknyttet feriecenteret Kysthusene og har en funktionel indretning, er det oplagt at leje det ud. Du får hermed mulighed for en estimeret årlig lejeindtægt på 75.000 kr.

Der er fine betingelser for privat familiesamvær med grillaftener på terrassen og kortspil i stuen, men samtidig har I mulighed for at vælge det sociale og aktive liv til.
Her kan børnene finde nye legekammerater og I kan dyrke fællesskabets glæder med andre voksne.
Der findes et væld af aktiviteter i feriecenteret, som hele familien frit kan benytte sig af. Der er blandt andet adgang til udendørs swimmingpool, fitnessrum, svømmehal, boldbaner, legepladser og spillerum med blandt andet billard og bordtennis.
På stedet er der også en restaurant samt en sommercafé, hvor man kan købe is og kolde drikke.

Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Der er flere kilometer lækker badestrand for jeres fødder og en tre kilometer lang grøn sti, der går langs vandet ind til Gilleleje. I Gilleleje kan I nyde livet på havnen, spise på lækre fiskerestauranter og shoppe i de små handelsgader.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.