Hybenvej 4, Horneby, 3100 Hornbæk

Charmerende sommerhus på stor og flot grund i Hornbæk

Dette hyggelige og lyse sommerhus ligger på en meget smuk og velbevaret grund. Her er hele 1188 kvm. at boltre sig på og de gamle smukke fyrretræer, store Rododendron og bøgetræer, danner en smuk kulisse omkring huset. Haven er ugeneret og her emmer af ægte sommerhusstemning.

Solen kan nydes dagen lang på husets store fliseterrasse, som løber omkring huset.
På den overdækkede del af terrassen, kan du finde skygge og læ eller forlænge de lune sommeraftener.
Sommerboligen ligger i et kvarter med liv og naturen lige om hjørnet.
Indenfor en radius af 1500 meter når du Hornbæks charmerende centrum, populære badestrand og det hyggelige havnemiljø. Går du mod vest, finder du bl.a. naturreservatet Ruslands bakker og Tegners museum.

Sommerhuset er velindrettet og her er gennemgående fyrtræsgulve, loft til kip, fritlagte loftbjælker og store vinduespartier mod haven, så udsigten også kan nydes fra sofaen eller spisebordet.

Boligen indeholder en stor lys stue i åben forbindelse til køkkenet og fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Køkkenet fremstår pænt, med lyse elementer, ovenlysvindue samt udgang til den vestvendte del af terrassen. Endvidere findes tre soveværelser, flisebadeværelse med brus samt entré med garderobeplads.
Savner man plads er der rig mulighed for, at opføre et anneks på grunden eller bygge ud og den overdækkede del af terrassen er oplagt at inddrage til bolig.
På grunden findes to udhuse til diverse opbevaring og foran huset er der god plads til parkering af flere biler.

Sælger har desuden fået installeret varmepumpe.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.