Solbakkevej 5B, 3100 Hornbæk

CHARMERENDE SOMMERHUS MED EN SKØN BELIGGENHED

Op ad en hyggelig lille grusvej, ankommer man til dette charmerende trelleborg sommerhus. Her vil I opleve en helt fantastisk sommerhusstemning, med loft til kip i samtlige rum, en stor træterrasse, udekøkken og et anneks, alt sammen placeret på en charmerende naturgrund.

Ejendommen er placeret højt på grunden, og fremstår i flot stand. Huset består af 2 soveværelser, et pænt og rummeligt badeværelse, et pænt og lyst køkken-alrum med spiseplads samt en god stue med en brændeovn til at sprede hyggen. Hertil kan det tilføjes at huset også opvarmes med en varmepumpe. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. Det store terrasseområde spreder sig omkring dele af huset, fra den overdækkede del mod det tilhørende anneks med plads til overnattende gæster, over til det etableret udekøkken og et bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler. Yderligere er der god mulighed for opbevaring i de to tilhørende skure.

Grunden er naturskøn med tæt beplantning og her er god plads til boldspil eller lignende til de små. Der er yderligere gode parkeringsmuligheder på ejendommen.

Fra ejendommen er der ikke langt til Hornbæk centrum, med sine hyggelige caféer, restauranter, butikker og ikke mindst den hyggelige havn.

Ønsker du at opleve denne skønne naturgrund og dette charmerende sommerhus, kan du med fordel bestille din fremvisning direkte på 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.