Multebærvej 10, 3100 Hornbæk

I et charmerede område på en lille lukket vej er dette klassiske fuldtømmer bjælkehus at finde.
Boligen er højtbeliggende på en skøn naturgrund med gamle træer og fri udsigt over marker fra terrassen og boligens stue og køkken. Haven er ugeneret og grænser direkte op til den fredede ”Teglhøj”.

Sommerboligen består af 103 veldisponerede kvadratmeter og husets hjerterum, består et rummeligt, pænt og lyst køkkenalrum med god spiseplads, som ligger i åben forbindelse til stuen. Her er der en hyggelig brændeovn og den skønneste udsigt over markerne.
Fra stuen er der to dobbeltdøre med udgang til den skønne solrige træterrasse, der er ligeledes også udgang fra køkkenet.

Boligen har god plads til den store familie og rummer 3 soveværelser, 2 badeværelser, hvoraf det ene er master bedroom med eget badeværelse. Begge badeværelser er med gulvvarme. Herudover forefindes ydermere 2 hemse med ekstra plads til overnatning eller diverse opbevaring.


Der er gode parkeringsmuligheder foran huset samt et udhus.

Turen ned mod stranden starter på den lille sti foran huset som går videre ned igennem området til vandet. Hornbæk centrum er under 5 minutters kørsel fra ejendommen. He kan du nyde det hyggelige miljø ved havnen og vandet samt byen og dens gode shoppe- og indkøbsmuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.