Dr Mølle Strandvej 568H, 1. TV., 3120 Dronningmølle

Fritidslejlighed i smukke omgivelser

Fritidslejligheden er beliggende i Dronningmølle Slots hovedbygning, som stammer helt tilbage fra 1600-tallet, med direkte adgang til den hyggelige gårdsplads.

Lejligheden ligger på 1. sal med indgang fra den hyggelige gårdsplads. Lige uden for døren er der en lille repos hvor middag og aften solen kan nydes, mens man kigger ned på det hyggelige fællesareal med flotte blomsterbede og svømmepools.

Fælles faciliteterne består bl.a. af tennisbane og 2 udendørs swimmingpools, aflåst parkeringsplads, ny installeret fibernet. Der er gåafstand til indkøb, minigolf og offentlig transport. Endvidere er der en dejlig gårdhave med privat sti til vandet, hvor den velfungerende ejerforening har egen strandgrund med bord og bænke.
Lejligheden indeholder: Stor stue med flotte tværgående bjælker i forbindelse med åbent køkken. badeværelse med bruseniche. 1 stort værelse. Lejligheden er med trægulv i stue og på værelserne.

Der er mulighed for at åbne op til loftet og udvide kvadratmetererne, så der bliver loft til kip, eller en hems med sendeplads/opbevaring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.