Blåmejsevej 51, 3120 Dronningmølle

Godt EBK sommerhus med hyggelig stemming

Ejendommen er beliggende i fredeligt kvarter på lille lukket vej, med under 150 meter til Ruslands bakker og i gåafstand til badestrand samt Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf.
Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra ejendommen.

Ejendommen som fremstår indflytningsklar indeholder: Bryggers med vaskemaskine og fryseboks, hyggeligt køkken med nyere hårde hvidevarer fra 2016/2017. I forbindelse med køkkenet er alrum/stue i et. Her har nuværende ejer sat ovenlysvinduer i som giver et rigtig godt lys. Fra stuen er der mod syd udgang til delvist overdækket træterrasse. Derudover er der to gode værelser med indbyggede skabe, samt et badeværelse. Ejendommen opvarmes med varmepumpe og hyggelig brændeovn i stuen.

Til ejendommen er der et godt isoleret udhus, hvor overnattende gæster kan sove. Endvidere carport med stort skur til opbevaring.

Grunden som er højt beliggende, har sol fra tidlig morgen til sen aften på terrasserne som vender henholdsvis mod sydøst og syd. Hyggelig have med plads til leg og boldspil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.