Rørsangervej 80, Langesø, 3080 Tikøb

Velindrettet sommerhus i Langesø tæt på skov og Hornbæk Golfklub

Huset ligger i et godt og roligt område med skov og sø lige i nærheden. I bil er der få minutter til Hornbæk Golfklub og en af Danmarks bedste 18-hullers baner. Turen til selve Hornbæk tager omkring ti minutter, og her kan I nyde den herlige sandstrand med rent badevand og livreddere i højsæsonen.

Ejendommen indeholder: Pænt og velindrettet køkken, hvor der er både indbygget ovn og mikroovn samt glaskeramiske kogeplader, opvaskemaskine og plads til vaskemaskine. Rummet har desuden skrånende loft og ovenlys - ligesom husets badeværelse. De tre soveværelser giver jer sengepladser til både familien og overnattende gæster. Der er opsat ny varmepumpe til opvarmning af huset.

Udendørs venter haven med masser af muligheder for leg og afslapning. Det er en nem have med græs og simple bede. Hertil kommer gode terrassepladser med mulighed for altid at finde sol og læ. Foran huset er der god plads til parkering samt skure til opbevaring.

I får en god base, hvor I kan begynde dagen med en solid brunch og senere slappe af med grillmad efter at have nydt områdets mange muligheder. Og skulle det blive en mere lunefuld sommer, er det en fordel, at der tale om et pænt og velindrettet hus, hvor det også er rart at være inden døre.

Ejendommen er særdeles velegnet til udlejning, hvor nuværende ejer har en god profitable lejeaftale med udlejningsfirma. Dokumenteret netto lejeindtægt på op til 65.000 kr. om året

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.