Solvej 20, 3220 Tisvildeleje

Central beliggenhed i Tisvildeleje

Dette charmerende sommerhus har været i familiens eje siden opførelsen i 1928.
Boligen er arkitekttegnet og ligger yderst centralt. Man kan gå til byen og den dejlige badestrand på 5 min..
Her er du omgivet af den smukke nordiske natur, hvor bl.a. Tisvilde Hegn indbyder til gode gåture.

Vejen er en rolig grusvej som leder ned til Kattegat godt 500 meter fra huset, hvor du også finder det populære Helenekilde Badehotel.

Sommerhuset fremstår i flot stand og er yderst charmerende. Det udmærker sig med sine mange fine detaljer såsom de røde skodder omkring sprossevinduerne, loft til kip i stuen og fritlagte bjælker samt gennemgående fyrretræsgulve. Desuden er det løbende blevet renoveret med bl.a. nyt tegl tag, vinduer, køkken og bad.

Boligen indeholder entré med garderobe, dejligt og rummeligt spisekøkken. Stuen har loft til kip og ligger i åben forbindelse til køkkenet. I stuen skaber de mange sprossevinduer og -døre en dejlig stemning og giver adgang til haven mod øst og vest.
Her er to gode værelser, hvor af det ene har udgang til morgenterrasse. Badeværelset er med bruseniche og gulvvarme.
Boligen opvarmes med varmepumpe og brændeovn.
Haven er ugeneret og prydet med en gammel og flot beplantning. Her er flere gode terrasser og tehus hvor aftensolen kan nydes.
Endvidere findes til Anneks med ekstra soveplads, samt garage med redskabsskur

Tisvilde er et gammelt hyggeligt fiskerleje, som byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, små spisesteder og biograf. København kan man køre til på ca. 45 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.