Rævebakken 12, 3120 Dronningmølle

Dejligt sommerhus på ugeneret naturgrund

Stemningsfyldt fritidshus beliggende på fantastisk stor og ugeneret grund i et af Dronningmølles ældste sommerhusområder. Her er små snoede grusveje og store naturgrunde med gamle træer og et rigt dyreliv. Fra ejendommen er der ca. 1.100 meter til indkøbsmuligheder, station og Dronningmølles skønne badestrand.

Sommerboligen er tilbygget og renoveret i 2008, så alt fremtræder i rigtig flot stand og med ægte sommerhusstemning. Med sine mange kvadratmeter og mange værelser er ejendommen veloplagt til den helt store familie, som ønsker at tilbringe sine ferier sammen.

Ejendommen der er højt beliggende på grunden, indeholder på sine 156 kvm. Stor møblérbar entré med adgang til det store køkken/alrum med brændeovn og udgang til den store og dejlige træterrasse. Via franskedøre er der adgang til boligens hyggelige opholdsstue. Herfra er der adgang til endnu et stort soveværelse som har udgang til den overdækkede del af terrassen.
Fra fordelingsgangen er der adgang til rummeligt og flot flisebadeværelse med gulvvarme, 2 børneværelser samt stort forældresoveværelse.

Den store træterrasse er på ca. 100 kvm og går næsten hele vejen rundt om huset, så der er mulighed for at finde sol hele dagen og i den store have, er der rigelig med plads til boldspil og leg!

På grunden forefindes der ligeledes hyggeligt anneks samt et ældre redskabsskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.