Linde Alle 6, 3120 Dronningmølle

Eksklusiv fritidshus tæt på by og strand

I hjertet af Dronningmølle er dette arkitekttegnede fritidshus beliggende på en hyggelig blind grusvej.
Inden for få minutters gang ligger god børnevenlig badestrand samt Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutik, cafeer, restauranter samt minigolf.

Er man til større golfbaner, så ligger Hornbæk og Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra ejendommen, ligesom det flotte naturreservat ”Ruslands bakker”.

Ejendommen som er på hele 166 kvm indeholder, entre/gang hvorfra der er adgang til 2 store værelser samt et stort badeværelse med spabad. For enden ad gangen er det 50 kvm store køkken alrum. Her kan hele familien samles om det lange spisebord, mens der laves god mad i det flotte køkken, som har special lavede egetræslåger og kogeø, så der er god arbejdsplads. I det 5 meter høje loft sidder der et ovenlysvindue så rummet fremstår lyst og rummeligt. Her kan man tydeligt se, at der har været en arkitekt indover, da man byggede huset.

Fra køkkenalrummet er der adgang til stuen, hvor der er god plads til et stort sofaarrangement. Fra stuen er der adgang til husets tredje samt største soveværelse. Der er desuden et gæstebadeværelse med brus.

Til ejendommen findes et 25 kvm stort anneks som er bygget i samme stil som huset. Det indeholder bryggers med vaskesøjle, 2 værelser samt et badeværelse med brus.

Der er i begge bygninger gulvvarme over det hele, som opvarmes via oliefyr.

Udenfor er der terrasser hele vejen rundt om huset. Et hyggeligt gårdmiljø hvor man kan grille og hygge sig i solen. Stor have hvor der er plads til leg, boldspil og blomsterbede.

Fra ejendommen er der 300 meter til Dronningmølle station, hvorfra der kører tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.