Solbakkevej 90, 3100 Hornbæk

Charmerende sommerhus og gæsteanneks - i alt 5 sovevær. og 3 badeværelser

Dette dejlige sommerhus er tegnet af Arkitekt Vang Kieler. Boligen byder på alt hvad man kan ønske sig fra et moderne sommerhus med en god stemning af autentisk sommerhus.
Her er store træterrasser, blokhusbrædder, hvidsprossede vinduer, stort gæsteanneks, udendørs bruser og absolut fred og ro på de dejlige træterrasser og den solrige have er uden omkringliggende træer, som tager solen.

Hovedhuset er er opført i 2006/2007 og annekset er opført i 2009.
Såvel hovedhus som anneks er opvarmet med centralvarme med lav varmeudgift og ejendommen er isoleret til vinterbrug.

Alt fremstår i flot stand, og her er en sjælden mulighed for, at erhverve et sommerhus med en fantastisk stemning og alle moderne bekvemmeligheder.

100 meter fra huset ligger det naturskønne område "Ruslands Bakker" og på blot 5 minutter, kan man køre til Hornbæk centrum med dejligt café- og handelsliv samt én af Danmarks smukkeste badestrande og charmerende havnemiljø.
Et lokalt stisystem giver genvej til flere af de lokale strande i området.

Områdets grundejerforeningen vedligeholder hele området, som er fremstår yderst velholdt.

Hovedhuset indeholder entre, dejlig opholdsstue med loft til kip, der er fra stuen udgang til hele to træterrasser. I åben forbindelse til stuen forefindes husets køkken, herudover er der tre gode soveværelser samt to badeværelser og et funktionelt bryggers med egen indgang udstyret med vaskemaskine og tørretumbler og en ekstra køkkenvask
.
Fra ejendommen er der udgang til en stor træterrasse som fungerer som en solgård imellem hovedhuset og gæste annekset.

I det selvstændige gæsteanneks er der indrettet en lille entre, 2 lækre gæste værelser samt ejendommens sidste badeværelse.

I den ene ende af annekset er et yderligere værelse, også opvarmet med centralvarme, som p.t. er anvendt som opmagasinering, men rummet kan nemt inddrages som et yderligere disponibelt værelse med egen indgang. Endvidere findes overdækninger til cykler m.v.

Et dejligt sommerhus som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.