Solbakkevej 90, 3100 Hornbæk

Charmerende sommerhus med hele 3 badeværelser

Dette dejlige sommerhus er tegnet af Arkitekt Vang Kieler. Boligen byder på alt hvad man kan ønske sig fra et moderne sommerhus med en god stemning af ”autentisk” sommerhus. Her er store træterrasser, blokhusbrædder, hvidsprossede vinduer, anneks, udendørs bruser og absolut fred og ro på de dejlige træterrasser og solrige have.

Ejendommen er opført i 2006 og fremstår i flot stand, her er en sjælden mulighed for, at erhverve et sommerhus med en fantastisk stemning og alle moderne bekvemmeligheder, herunder gulvvarme i hele hovedhuset, 3 badeværelser og hele 5 soveværelser.

Hovedhuset indeholder entre, dejlig opholdsstue med loft til kip, der er fra stuen udgang til hele to træterrasser. I åben forbindelse til stuen forefindes husets køkken, herudover er der tre gode soveværelser samt to badeværelser og et funktionelt bryggers med egen indgang.
Fra ejendommen er der udgang til en stor træterrasse som fungerer som en solgård imellem hovedhuset og annekset.

I det selvstændige anneks er der indrettet en lille entre, 2 værelser samt ejendommens sidste badeværelse.

I den ene ende af Annekset er et yderligere værelse med centralvarme som p.t. er anvendt som opmagasinering, men rummet kan nemt inddrages som et yderligere disponibelt værelse med egen indgang”, samt overdækninger til cykler m.v.

For enden af Solbakkevej ligger det~naturskønne område "Ruslands Bakker" og på blot 5 minutter kan man køre til Hornbæk centrum med dejligt café- og handelsliv samt én af Danmarks smukkeste badestrande og charmerende havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.