Dr Mølle Strandvej 673A, 3120 Dronningmølle

Fritidshus tæt på stranden

Denne fritidsbolig er beliggende som det sidste hus på strandvejen i Dronningmølle, og derfor er der god luft omkring grunden. Dronningmølle strand ligger under 300 meter fra ejendommen, så her får du frisk luft samt lyden og duften fra havet.

Boligen som er fra 1959 har to værelser, køkken i forbindelse med spisestue og stue. Fra stuen er der adgang til husets badeværelse og sydvendt overdækket terrasse.

Grunden er en stor flot naturgrund på 1.056 kvm, som kræver minimum af vedligeholdelse.

Da boligen er beliggende i byzone, er det også muligt at opføre et helårshus på grunden. Man skal være opmærksom på at grunden er fredet og der derfor er nogle krav til hvad der må bygges. Der kan som udgangspunkt kun bebygges på nuværende fundament.

Inden for få minutters gang ligger Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra ejendommen ligesom det flotte naturreservat ”Ruslands bakker”.

Dronningmølle station ligger ligeledes i gåafstand fra ejendommen, fra stationen kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Til ejendommen er der en garage med skur til opbevaring af div. Haveredskaber mm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.