Toftemosevej 41, 3100 Hornbæk

Med skoven som nabo og mulighed for udstykning

Dette idylliske og yderst charmerende landhus ligger helt fantastisk, som det sidste hus på en lukket vej der fører direkte til Hornbæk plantage. Herfra kan du gå i den smukke natur videre ned til byen og stranden.

Når du træder ind på grunden, åbner der sig den dejligste have foran dig. Her er godt 2.500 kvm at boltre sig på og haven prydes af gamle og store Rhododendron, et gammelt valnøddetræ og en lille frugt-⁄ bærplantage bagerst i haven. De mange kvadratmeter giver mulighed for udstykning af endnu 2 grunde. Så her kan nemt blive plads til svigermor eller gode venner. Fra gammel tid står den røde vandpumpe tilbage og skaber en helt unik stemning i samspil med de toppede brosten omkring huset og kampestenssætningen der løber som skel langs skoven.

Boligen indeholder entré med bryggers og badeværelse med brus. Hyggelig stue med fyrretræsgulve og fritlagte loftsbjælker som står i fin kontrast til det lyse rum. Stuen har udgang til haven og en overdækket terrasse med morgen- og middagssol og så kan man nyde udsigten til den smukke have gennem vinduerne mod syd. Stuen har endvidere en smuk muret pejs. Spisestueafdelingen har god plads til et stort spisebord og i den oprindelige alkove er der snedkereret et fint integreret opbevaringsmøbel. I forbindelse med spisestuen findes det hyggelige spisekøkken med god skabs- og bordplads og en hyggelig smedejernsovn skaber stemning i rummet. Endvidere findes depotrum⁄viktualierum med nedgang til lille vinkælder.

1.salen byder på 3 gode værelser med udsigt over den smukke have. Her er der mulighed for at lave loft til kip og på den store repos vil det være oplagt at lave kontorplads eller et nyt badeværelse. På grunden findes endvidere carport samt flere skure og udhuse. En unik og spændende bolig med masser af muligheder på en enestående grund. Som indbygger i Hornbæk, har du naturen og havet som nabo. Her er udfoldelsesmulighederne mange, hele året rundt og byen byder på mange forskellige fritidsaktiviteter fra sejlads til holdsport og fitness.

Hornbæk skole er centralt placeret i byen, ligesom flere daginstitutioner er det. Er du ny i området er børnefamiliernes naturlige mødested, på den skønne strandlegeplads ved havnen.

Der kører tog til Helsingør og Hillerød samt busser og motorvejen nås på blot 15min.

Her er et skønt handelsliv med flere gode indkøbs- og shoppemuligheder.