Fyrrebakkevej 15, 3100 Hornbæk

Fantasktisk beliggende fritidshus

Beliggende i det meget attraktive Kildekrog på blind grusvej, omkranset af natur, væk fra byens støj ligger dette arkitekttegnede fritidshus på en flot naturgrund. Her er der fred og ro, det eneste man kan høre, er fuglekvidren og vinden i træerne, meget idyllisk. Rundt om hele huset er der anlagt en flot træterrasse, hvor der er mulighed for sol hele dagen. Der er også en 13 kvm overdækket terrasse, hvor man kan sidde og nyde den flotte naturgrund.
Ejendommen som er fra 2005 står meget flot og velholdt, så det lige er til at flytte ind i. Huset er godt isoleret, så det nemt kan bruges hele året rundt.
Ejendommens 120 kvm indeholder: Rummelig entré med plads til garderobe og skabe. Fra entréen er der adgang til lækkert gæstebadeværelse med brus således, at husets gæster fra det tilstødende gæsteværelse, har deres eget badeværelse. Et dejligt stort soveværelse med store skabe og direkte adgang til stort badeværelse med brus og Jacuzzi. Entreen fører direkte ind til husets spiseafdeling og dagligstue med brændeovn. Fra det åbne køkken, der indeholder alt, hvad der kræves af moderne udstyr, kan man følge med i konversationen I stue og spiseafdeling. Der er rigelig skabsplads til køkkenudstyr og service. Yderligere et gæsteværelse med store indbyggede skabe giver plads til de sidste overnattende gæster. Fra køkkenet er der adgang til grovkøkken/bryggers som indeholder køkkenvask, skabe og vaskesøjle. Der er i hele ejendommen gulvvarme og loft til kip. I kippen er der automatiske oplukkelige vinduer, som giver et rigtig godt lys i alle rummene samt behagelig ventilation. Der er fra ejendommen få meter til Kildekrog plantage, hvorfra man via stisystem kan gå ned til stranden, som kun ligger ca. 500 meter væk. Hornbæks hyggelige centrum og havneområde ligger blot 2 km væk. Til ejendommen er der en carport og i forbindelse med den et skur til opbevaring af diverse haveredskaber og cykler.
Så mangler du et sted, hvor der er fred og ro er dette lige sagen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.