Villingebækvej 87, 3100 Hornbæk

Stort velbygget og charmerende sommerhus med plads til den helt store familie

Ejendommen er smagfuldt istandsat i det bedste materialer og indeholder på sine lidt over 200 kvm: Dejlig hall med et godt lysindfald og trappe til første sal. I stue plan er der indrettet 2 store soveværelser, et flot badeværelse, samt en meget stor vinkelstue i åben forbindelse til køkkenet. Der er fra stuen udgang til ejendommens meget store træterrasse hvor den smukke naturgrund kan nydes, en del af terrassen er ligeledes overdækket.

På 1 sal er der indrettet med et stort master bedroom, hvorfra der er udgang til dejlig altan fra soveværelset er der ligeledes adgang til et walk in-skab, skøn møblerbar repos ligeledes med udgang til altan, samt et ekstra soveværelse og et flot badeværelse.

I kælderen er der indrettet vaskerum.

Ejendommen fremstår i flot stand og her er der virkelig god plads ude som inde, huset er isoleret og opvarmes med centralvarme og kan således benyttes sommer såvel som vinter.

Til ejendommen forefindes der ligeledes stor opvarmet dobbelt garage hvor også der er gjort ekstra plads til "værksted/skur" opbevaring af cykler m.v.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.