Nordre Strandvej 51A, 3250 Gilleleje

Unik Liebhaverbolig med smuk udsigt over Kattegat

På en lille lukket vej, i første række til Kattegat, ligger denne smukke ejendom placeret.

Fra boligens terrasse og flere opholdsrum kan den flotte og fuldstændig uhindrede udsigt over haven og havet nydes.
Den historiske ejendom fra 1927 er døbt ”Gillegaard” og fremstår majestætisk og gedigen. Boligen byder på mange spændende detaljer og indretningsmuligheder med sine store åbne rum.
Ad den lange og indbydende indkørsel gøres en smuk entré til huset, som byder på hele 284 kvm.
Her forefindes en smuk og stemningsfuld hall med trappe til 1. sal samt adgang til boligens store opholdsstue med den smukkeste udsigt over Kattegat og haven. Den murede pejs deler stuen op i to, så der er mulighed for indretning af hyggeligt bibliotek, kontor eller lign, med udgang til sydvendt terrasse.
Husets vestfløj giver mulighed for madlavning til store middagsselskaber i det rummelige køkken, som har koge-ø og spiseplads med udsigt til havet.
I stueplan forefindes der ydermere en smuk spisestue med god plads til den store familie eller mange gæster. Boligens to fløje bliver forbundet af en mellemgang, hvor I også finder et af husets to badeværelser. Endvidere findes bryggers med egen indgang.
På vestfløjens 1. sal findes en rummelig og hyggelig stue med balkon mod vandet samt en sydvendt balkon mod den charmerende baghave.
Østfløjens 1. sal byder på et stort soveværelse med fantastisk udsigt fra balkonen over Kattegat. Herudover findes endnu et godt soveværelse samt boligens andet badeværelse. 1. salen er opdelt i to, således at der er adgang fra hver sin fløj i huset.
Boligens 4.638 kvm store grund byder på en hyggelig og ugeneret baghave, flere dejlige terrasser, så solen kan nydes hele dagen.
Endvidere findes selvstændig bygning som kan anvendes til gæstehus, atelier, kontor el lign. Til bilerne findes stor carport.

Gilleleje centrum ligger blot 600 meter fra boligen. Her er et væld af indkøbs- og shoppemuligheder samt et hyggeligt havnemiljø med restauranter og en dejlig badestrand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.