Skjalm Hvidesvej 98, 3300 Frederiksværk

Trelleborg bjælkehus på smuk helt fantastik parklignende grund

Denne gedigne sommerbolig er opført i 2005 og tilbygget i 2009.

Boligen ligger i et velbevaret og naturskønt sommerhusområde lige ved Asserbo Plantage. Med en hyggelig gå- eller cykeltur igennem plantagen kommer du til en dejlig og børnevenlig badestrand.

Sommerboligen ligger på en godt 3.000 kvm. stor og meget smuk grund i første række til skoven. Her er store vidder, udsigt til træer og rhododendron samt et rigt dyreliv, som kan nydes fra den store terrasse samt flere opholdsrum. En del af grunden er udlagt som naturgrund med hyggelige små stier.

Huset er helårsanvendeligt og fremtræder med et eksklusivt og gedigent udtryk og falder smukt sammen med naturen.
Trelleborg bjælkehuse er kendt for deres gode kvalitetsbyggeri, som er af naturens bedste råmaterialer.

Sommerboligen er på 160 kvm. og indeholder to store og dejlige stuer med brændeovn, loft til kip og flotte fritlagte rundtømmerbjælker. Her er udgang til skøn syd-/vestvendt terrasse med SPA og delvis overdækning.

Imellem de to stuer findes pænt HTH køkken samt spisestue med udsigt over haven. Boligen byder på hele 6 soveværelser, hvor af to er med hems. I dag anvendes et af værelserne også som ”bryggers”. Endvidere findes to badeværelser med gulvvarme og bruseniche.

På grunden findes endvidere udhus.

Ejendommen er ideel til flere generationer eller til den store pladskrævende familie

Nærområdet byder på smuk natur og du kan gå på opdagelse i Tisvilde Hegn, ved Arresø eller svinge golfkøllen i Asserbo golfklub. Indkøb er indenfor gåafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.