Rønnevej 2, 3100 Hornbæk

Sande Bjælkehus få hundrede meter fra Øresund

Nu udbydes charmerende kvalitets bjælkehus i det eftertragtede og hyggelige Kildekrog.

Sommerboligen ligger på en dejlig grund med flot og velovervejet beplantning. Her er flere træterrasser i forbindelse med huset, så solen kan nydes hele dagen eller der kan søges læ og skygge under den overdækkede del.

Få hundrede meter fra boligen, kan du hoppe i Øresund, efter en lille gåtur gennem skoven. Hornbæk C og Dronningmølle, cykler man til på under 10 minutter.

Via den overdækkede veranda, har du adgang til huset som byder på rummelig entré, med adgang til flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche, soveværelse med skabsvæg og udsigt til haven imod syd⁄vest. Fra soveværelset er der adgang til værelse som endvidere har egen indgang udefra.

Sommerboligens stue er charmerende og højloftet med loft til kip og flotte fritlagte bjælker, som er kendetegnet for denne type bjælkehus. Stuen har brændeovn og udgang til overdækket træterrasse. Køkkenet og spiseafdeling ligger i åbenforbindelse til stuen og rummer god plads til familien. Køkkenet er opført i lyse elementer og har udsigt til den hyggelige have. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse.

Gennemgående for boligen er de lyse trægulve, loft til kip og de fritlagte bjælker, som giver skøn sommerhus stemning.

I haven findes gæstehus opført i samme stil som hovedhuset samt skur til opbevaring. Der er gode parkeringsmuligheder på grunden.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling