Skovvænget 33, 3100 Hornbæk

Sommerbolig på enestående naturgrund (Helårsgrund)

Denne sommerbolig ligger fuldstændig fantastisk og helt ugeneret i ét af Hornbæks meget populære kvarterer. Her har du skoven som nabo samt bykernen indenfor kort gåafstand. Hornbæks dejlige badestrand og havn kan du ligeledes gå til igennem skoven. Ejendommen kan i øvrigt også bebygges med et helårshus, hvis dette måtte ønskes.

Sommerboligen er placeret yderst naturskønt, for enden af en blind grusvej, omkranset af store og smukke Rhododendron, gamle træer, stauder og så kan man nyde lyden af den rislende bæk, som løber igennem haven. Grunden er godt 1600 kvm. og fremtræder virkelig som et lille eventyrland! Da ejendommen er beliggende i et helårsområde, kan den også erhverves som helårsgrund.

Ejendommen er opført i 1939 og rummer klinkebelagt entré med adgang til gæstetoilet, Køkken i lyse elementer, samt opholdsstuen. Stuen har smuk udsigt til haven igennem de store vinduespartier samt udgang gennem skydedør til den delvist overdækkede terrasse. Stuen har endvidere brændeovn og fyrtræsgulve samt adgang til 3 soveværelser, alle med indbyggede skabe og fyrtræsgulve. Endvidere findes værelse i forbindelse med entreen.
Fra køkkenet er der adgang til rummeligt badeværelse med brus, hvorfra der også er udgang til forhaven.

I forbindelse med huset, men med egen indgang, findes endnu et værelse/anneks samt et skur til diverse opbevaring.

Her har du muligheden for, at erhverve dig noget helt specielt!

Ejendommen er beliggende i et område som i dag er helårsområde. Ejendommen kan derfor også erhverves med henblik på opførelse af et helårshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.