Firhøjvej 14, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Dejligt lyst sommerhus på fantastisk smuk grund

Dette sommerhus er opført i 2004 og fremstår virkelig velholdt og lige til at flytte ind i.

Den godt 1600 kvm. store have kan nydes fra husets skønne terrasse, som er delvist overdækket. I haven er der indrettet flere hyggelige terrasser, så man kan nyde naturen og huset fra forskellige vinkler.

Sommerboligen har gulvvarme i hele huset (som pt er frakoblet) og indeholder hyggelig veranda med adgang til den rummelige entré, stort køkken alrum og stue i ét. Her er en helt særlig rumfølelse, da boligens mange og store vinduespartier lader lyset strømme ind! Køkkenet har masser af skabs- og bordplads og rummer alt hvad man har brug for i et moderne køkken.

Stuen har god plads til både spiseafdeling og tv stue. Her kan man nyde haven og naturen igennem de store vinduer. Endvidere er der direkte udgang til den syd-⁄vestvendte træterrasse.

Sommerhuset rummer tre gode soveværelser, alle med skabe samt et rummeligt flisebadeværelse med brus og sauna. Endvidere findes gæstetoilet.

På grunden er der også carport samt skur.

Beliggenheden er god og man kan gå til Øresund på godt 5min. og  Dronningmølle by kan man cykle til på  5 minutter. Her finder du dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra ejendommen ligesom det flotte naturreservat "Ruslands bakker".