Per Bjørns Vej 3, 3100 Hornbæk

Lliebhaveri m. plads til flere generationer

I smørhullet af Hornbæk finder du denne helt igennem fantastiske familiebolig i det gamle fiskerleje.

Gennemgående for boligen er det bevidste valg af kvalitetsmaterialer og en gennemført og charmerende stil. Boligen rummer også mulighed for liberalt erhverv i en selvstændig bygning. Her er også mulighed for beboelse til flere generationer eller udlejning, enten på fast basis eller som B&B

Drømmer du om, at arbejde hjemmefra, om at have B&B eller at bo flere generationer, skal du se nærmere på denne smukke ejendom.

Med indgang fra den hyggelige gård, træder du ind i boligens lyse og højloftede forstue. Herfra er der adgang til flot og rummeligt spisekøkken fra Hanstholm med alt i hårde hvidevarer, gulvvarme og en stor spiseplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til stuen og fra begge rum kan man nyde synet og varmen fra den gennemgående brændeovn. Fra stuen er der adgang til entré, rummeligt værelse og svungen trappe til 1. sal, som indeholder repos, lækkert badeværelse med spabad, bruseniche og gulvvarme samt to dejlige værelser. Her er charmerende detaljer som loft til kip og fritlagte hanebånd. Værelserne er veludnyttede med inddragelse af skunkrummene og adgang til hems.

I en længe, som er bundet flot sammen med hovedhuset, findes endvidere rummeligt bryggers med elementer fra Hanstholm. Her er der direkte adgang fra garagen, så man kan komme tørskoet hjem. Flot flisebadeværelse med bruseniche samt adgang til 1 sal. som i dag fremstår som ét stort rum og med udgang til altan. Denne afdeling kan med fordel bruges som teenage afdeling.

Til ejendommen hører en selvstændig bygning⁄anneks som er godkendt til erhverv. Her findes både toilet og køkken samt udnyttet hems. Alt fremstår flot og velholdt og er lige til at tage i brug. Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen, som er ideelt, hvis man ønsker at drive erhverv hjemmefra.

Udelivet kan nydes i den hyggelige gårdhave, med udekøkken og mulighed for, at følge solen hele dagen.

Som indbygger i Hornbæk, har du naturen og havet som nabo. Her er udfoldelsesmulighederne mange, hele året rundt og byen byder på mange forskellige fritidsaktiviteter fra sejlads til holdsport og fitness og så har vi til og med én af Danmarks smukkeste badestrande.

Hornbæk skole er centralt placeret i byen, ligesom flere daginstitutioner er det. Er du ny i området er børnefamiliernes naturlige mødested, på den skønne strandlegeplads ved havnen. Der kører tog til Helsingør og Hillerød samt busser og motorvejen nås på blot 15min.

Her er et skønt handelsliv med flere gode indkøbs- og shoppemuligheder.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling