Spurvevej 8, 3100 Hornbæk

Sommerhus fra 2007 - kort afstand til by og strand

I et af Hornbæks eftertragtede og centralt beliggende sommerhuskvarterer finder du dette indflytningsklare sommerhus, for enden af en blind stikvej.

Boligen er helårsanvendelig og indrettet med store åbne rum og gode regulære værelser.

Grunden er hyggelig og med ældre beplantning og flere gode terrasser, som er med til at give den rigtige sommerhusstemning. Her findes også et anneks (ej godkendt til beboelse) med plads til en dobbelt opredning.

Boligen indeholder entré/ bryggers med adgang til pænt og rummeligt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. Den dejlige store stue ligger i åben forbindelse til køkkenet. De mange sprossevinduer og den charmerende glaskarnap giver en god stemning i huset. Fra stuen er der to udgange til hhv. en 23m2 stor overdækket træterrasse mod vest samt en sydvendt fliseterrasse.
Imellem køkkenet og stuen er der plads til en god spiseplads. Køkkenet fremstår lyst og pænt med masser af skabs- og bordplads.
Endvidere har boligen to yderst rummelige værelser.

Der er gulvvarme i hele huset.

Hornbæk centrum og én af Danmarks dejligste badestrande kan man cykle til på 5 min. og i byen kan du nyde det dejlige havnemiljø, strandlegepladsen og flere gode café- og restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.