Espegårdsvej 1B, 3210 Vejby

Utraditionelt, enkelt og stilrent sommerhus med lækre løsninger

Med udsigt mod det smukke naturområde Heaterhill, ligger dette flotte og gennemførte kvalitets hus. Den helt unikke placering, på toppen af en bakketop og i øjenhøjde med trækronerne, giver en helt unik følelse!

Her befinder du dig helt ugeneret og kan nyde den enestående udsigt!

Huset er beklædt med Tapri Mahogni, så den blender ind med naturen og fremstår diskret og eksklusiv. 

Hele vejen igennem er der brugt gode materialer og på intet tidspunkt er der gået på kompromis hverken i indretning eller materialevalg!

Her er gennemgående Egetræsplanke gulve, et maskulint og massivt asketræs køkken fra Arrogant, ovenlysvindue samt vinduespartier i hele stuens længde som byder naturen indenfor. For komfortens skyld, er der gulvvarme i hele huset samt ventilationsanlæg, som giver frisk og fornyet luft i boligen.

Huset er opført i 2006 og rummer 150m2 fordelt på entré, køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, herfra er der udgang til den store træterrasse. I forlængelse af stuen ligger soveværelset med udgang til terrassen og med adgang til stort badeværelse med bruseniche. Endvidere findes 2 værelser med eget bad og toilet samt bryggers.

Den 1.980m2 store skovgrund kræver minimal vedligeholdelse, ligesom huset, hvilket giver dig flere timer på terrassen til at nyde roen og den specielle stemning oppe blandt trækronerne.

Sommerhuset er beliggende ved Vejby⁄Vejby Strand. Her er du omgivet af skøn natur og ro! Tag f.eks familien med til Tisvildeleje Strand, Tibirke Bakker, Rågeleje Strand eller Heatherhill. Her er der rig mulighed for at boltre sig i naturen og få en på opleveren!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling