Mågevej 2, 3250 Gilleleje

Sommerhus på fantastisk naturgrund - strandsti til havet

I det naturskønne Smidstrup Strand ligger der et eventyrligt sommerhusområde langs Kattegats kyst.
Her er vejene private, hyggelige, lukkede og nogle har "hemmelig” adgang direkte til havet.
Husene på disse veje ejes ofte i flere generationer, for det her er noget helt specielt.

”Lynghøj” ligger på én af disse veje, på en fantastisk og meget stor naturgrund. Sommerboligen er omkranset af gamle fyrretræer, store Rododendron og med besøg af råvildt. Her er naturen helt tæt på.

Det sorte træhus med de sprossede vinduer er opført i 1933 og tilbygget i 1978 og løbende pænt vedligeholdt med bl.a. vinduer.
Her er 4 gode soveværelser og 2 badeværelser med bruseniche. Sommerboligens hjerterum er den dejlige og store stue med brændeovn, som ligger i åben forbindelse til det rummelige køkken.

Her er der store vindues- og dørpartier, så den smukke grund også kan nydes indefra. Fra stuen er der udgang til en skøn hævet træterrasse hvor morgen- og aftensolen kan nydes og på de varme sommerdage, kan man søge skygge her.
Mod syd er der anlagt en stor fliseterrasse, som ender ud i en overdækket terrasse. Her kan solen og udsigten over den smukke grund også nydes!
Denne bolig giver rig mulighed for, at være sammen eller trække sig tilbage og få en stille stund for sig selv. Den store grund giver ligeledes mulighed for opførelse af et anneks, hvis man måtte ønske dette. Her er masser af plads!

Endvidere findes flere udbygninger som rummer brændeskur og god opbevaringsplads til fx havemøblerne, haveredskaberne eller et ekstra køleskab.
I carporten er der plads til 2 biler samt et skur til cykler, surfboardet eller havkajakken.

Fra Sommerboligen er der kort afstand til indkøb, ishus og Gilleleje centrum og havn kan man køre til på under 10min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.