Strædet 4, 3100 Hornbæk

Smuk herskabsvilla fra 1923 i Engelsk Cottage stil

I den lille hyggelige landsby, Borsholm, syd for Hornbæk finder du denne meget smukke og velbevarede herskabsvilla.
Sælger har henover de seneste år istandsat boligen med stor respekt for den oprindelige stil. Mange af de originale detaljer er velbevaret og skaber en helt unik og meget charmerende stemning i og omkring boligen.
Det kan bl.a. nævnes at sælger har lavet nye facader, udskiftet flere af de smukke blyindfattede vinduespartier og lagt en 225kvm stor fliseterrasse samt fornyet flere trapper med sorte granitsten.

Boligen er indrettet med møblérbar entré, herskabelig spisestue med højt til loftet, store vinduespartier og en smuk pejs. Herfra er der adgang til forstue samt stor opholdsstue med pejs og udgang til den smukt anlagte have.
Endvidere findes hyggeligt spisekøkken med udgang til vestvendt gårdhave. Ønsker man sig et åbent køkken/alrum er der mulighed for, at etablere dette i forstuen. Fra entréen er der adgang til pænt flisebadeværelse med bruseniche.

Underetagen har gennemgående brede Dinesen plankegulve, radiatorskjulere og ”indbyggede” skabe som er bygget i samme stil, så boligen fremstår harmonisk og sammenhængende.

1 salen byder på møblérbar repos med dejlig udsigt over områdets marker og heste. 2 gode soveværelser samt et master bedroom, 2 mindre værelser og et rummeligt badeværelse med badekar. I kælderen er der plads til diverse opbevaring samt vaskefaciliteter.

Haven er smukt anlagt og yderst ugeneret. Her er flere gode terrasser hvor solen kan nydes og dejligt legeområde til børnene og så er her god plads til parkering af flere biler.

Hornbæk centrum nås på 5 min. kørsel. Her er et pænt udvalg af indkøb- og shoppe muligheder, én af Danmarks dejligste badestrande, en hyggelig havn og strandlegeplads samt Hornbæk skole og daginstitutioner. Saunte station ligger i cykelafstand og der er busforbindelse til kystbanen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.