Nordre Strandvej 249B, 3140 Ålsgårde

Arkitekttegnet villa med udsigt til Øresund

Spændende og unik villa i 3 plan opført i 2015 – Ejendommen fremstår i perfekt stand med en åben planløsning og massere af lysindfald via de store vinduespartier. Der er gulvvarme på alle 3 etager.

Ejendommen er bygget på en skrånende grund og indgangen er fra gadeplan til den nederste etage, som er indrettet med en ~stor lys entré med god plads til at modtage sine gæster. Her er i øvrigt også gode muligheder for både opbevaring og rigeligt plads til overtøj m.v. På dette plan er der ligeledes adgang til to store værelser begge med eget bad og walk-in closet.

Ved brug af husets gennemgående trappe føres du videre op i stueplan og til den betagende udsigt over Øresund. På denne etage finder du et elegant køkken med god spiseplads, i forlængelse er et af husets opholdsrum som ender ud i en hyggelig stue i den modsatte ende af huset. I forbindelse med køkkenet er der~ i øvrigt et viktualierum og udgang til en skøn terrasse. ~r er også en flot badeværelse på denne etage med bla. dobbeltbrus.

På huset øverste plan er der indrettet en fantastisk stor åben stue med et skønt lysindfald fra alle sider. Fra den nordøst vendte karnap giver udsigten dig det perfekte kig udover Øresund og hele vejen til Helsingør. Øverste etage er i dag delt op i et værelse og en stue, men kan også benyttes som ét stort rum.

Uden for ejendommen er der er stor carporten med plads til 2 ~iler og der er fra carporten adgang til et isoleret værksted. Ovenpå carporten og værkstedet er der indrettet en skøn tagterrasse hvorfra udsigten over Øresund kan nydes ligesom den kan fra udsigtsposten på skråningen bag huset.

Den nederste etage på ejendommen er registreret som kælder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.