Villingebæk Strandvej 569, 3100 Hornbæk

Under 200 meter fra stranden

Fra ejendommens placering på Villingebæk Strandvej er dette charmerende hus beliggende under 200 meter fra stranden.

Med plads til to parkeret biler i indkørslen, gør I jeres entré på grunden, herfra går I gennem den lille hyggelige forhave mod huset. Sommerboligen fremstår med sine sprossede vinduer og sin sydlandske stemming, charmerende og indbydende.

Ejendommen er reelt 120 kvm, da der er indraget udbygninger til bolig

Ejendommens rummelige entré, giver dig god mulighed for at tage imod dine besøgende gæster. Herfra er der adgang til husets badeværelse med gulvvarme, et gæsteværelse, et master bedroom, køkkenet og stuen. Master bedroom er lyst, rummeligt og med egen udgang til en østvendt terrasse. Køkkenet fremstår pænt og med god plads til madlavning samt en hyggelig spisekrog. Køkkenet er i åben forbindelse til dagligstuen der udover sin gode plads, har et dejligt lysindfald med sine vinduers partier og udgang mod den sydvendte terrasse og charmerende have. Fra stuen er der adgang til den rummelige spisestue med god plads til større middagsselskaber og adgang til husets bryggers. I bryggerset er der gode opbevaringsmuligheder, god mulighed for vaskefaciliteter til de lange ferier – herfra er der også udgang til husets have.

Den eventyrlige have som vender mod syd er rummelig og fredelig med tæt bevoksning mod naboerne. Bagerst i haven finder I en pavillon, herfra kan I nyde udsigten udover haven. Haven som rummer hyggekroge, frugttræer, et bålsted og ellers har god plads til leg og boldspil for de små.

Via den hyggelige strandsti kan i spadsere ned til Honbæks pulserende liv. Her er mulighed for shopping, dagligvare indkøb. Et besøg på den livlige havn og miljøet heromkring kan stærkt anbefales, inden dagen sluttes af med et besøg på en af Hornbæks restauranter eller caféer.

Der er desuden mulighed for at tilmelde sig et hyggeligt badebro laug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.