Holtesgårdvej 5, 3120 Dronningmølle

Dette velholdte et-plans hus, ligger godt i det naturskønne og dejlige Dronningmølle på en lukket sidevej.
Her kan børnene lege frit uden bekymring.

Huset fremstår flot og indflytningsklart med bl.a. lækkert renoveret køkken alrum, stort badeværelse og en helt ny luft til vand varmepumpe.
Boligen indeholder.: Stor møblérbar entré med gulvvarme, skønt og lyst køkken alrum med pænt Kvik-køkken. Her er masser af bord- samt skabsplads og en lille ”bardisk”, hvor børn og gæster kan ”hænge ud”. Alrummet har plads til et stort spisebord og mange gæster og så er der direkte udgang til haven og hyggelig træterrasse.

Stuen er rummelig og dejlig lys. Her er udsyn til den store og aflukkede gårdhave som indbyder til sommerhygge med grill og gæster. Terrassen er syd-vestvendt, så her kan eftermiddag og aftensolen nydes. Den store udendørs pejs, skaber også stemning og mulighed for at forlænge sommeraftenerne.

Endvidere byder boligen på to gode soveværelser, hvor af det ene er meget stort. Flot flisebadeværelse med brus og ovenlys samt direkte adgang til bryggerset.

I forbindelse med huset ligger disponibelt rum samt værksted/fyrrum.

Haven er overkommelig og nem at holde og indkørslen er netop blevet opdateret med nye skærver.

Boligen ligger under 5 min. kørsel fra Dronningmølle by og 10 minutters kørsel fra Gilleleje by med et væld af indkøbs- og shoppemuligheder, kulturelle tilbud, institutioner og skole.

Vand og strand har du glæde af inden for få minutters gang.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.