Villingebækvej 89, 3100 Hornbæk

Klassisk sommervilla på smuk naturgrund

Denne smukke sommervilla er tegnet af ”Ladegaard Arkitekter”. De er kendt for deres klassiske arkitektur som er inspireret af dansk funktionalisme blandet med sund fornuft samt brugen af bæredygtige materialer. God kvalitet og æstetik kommer i høj grad til udtryk, hele vejen igennem boligen, ude som inde!
Med beliggenheden på en bakket og smuk naturgrund med store Rododendron og besøg af græssende dådyr, går det hele op i en højere enhed. Her er det let, at stresse af! Haven er helt afskærmet fra vejen og naboer så man kan opholde sig i og omkring ejendommen helt ugenert.

Boligen indeholder.: Entré med indbyggede skabe, herfra er der adgang til husets 3 dejlige værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche. Stuen og køkkenet, som er husets hjerterum, er noget helt særligt. Her strømmer lyset ind, ad de mange franskedøre som har udgang til havens store og flotte træterrasse. På den store træterrasse er der massere af aftensol og ligeledes stor markise. Rummet er højloftet og rustikt med de fritlagte bjælker og synlige hanebånd. Dette står i smuk kontrast til det lyse og åbne rum og husets smukke pejs.
Det eksklusive snedkerkøkken i dansk design, fremstår moderne og lækkert med alt i hårde hvidevarer.
Endvidere findes endnu et badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Begge badeværelser udmærker sig ved, at der bl.a. er anvendt klinker i brusenichen i ét stykke fra gulv til loft. Huset opvarmes delvist med gulvvarme.
Endvidere findes stort opbevaringsrum på loftet.

Der er ligeledes garage, samt stort udhus, som er forberedt til, at der kan indrettes et ekstra værelse, samt badeværelse, alt opført i samme stil som hovedhuset.

Dette er et sommerhus, som skal ses og opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.