Villingebæk Strandvej 627, 3120 Dronningmølle

Klassisk villa med smuk udsigt over sø og hav

I det naturskønne og fredfyldte Dronningmølle ligger denne pænt istandsatte villa med fantastisk udsigt over både sø og hav!

Boligen er fra 1915 og har inden for de sidste par år gennemgået en større renovering med bl.a. nyt tag, kloak, el, køkken og vinduer. Huset er rummeligt og byder på 2 badeværelser og 6 værelser med mulighed for kontor- og/eller teenage afdeling.

I stueplan er der indrettet et dejligt køkken-/ alrum og stue i ét og med mulighed for to stuer én suite. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse med udsigt til et charmerende naturområde med fiskesø og Øresund i baggrunden. Mod syd er der udgang til en dejlig aflukket have med fliseterrasse og overdækning. Der er gulvvarme i køkken, stue og gang.

Endvidere findes et værelse samt adgang til husets 1. sal. Her findes tre gode værelser samt et stort og dejligt badeværelse med kar og gulvvarme. Fra forældresoveværelset er der udgang til balkon, med den smukkeste udsigt!

I husets sidebygning findes værelse/kontor med udgang, badeværelse med brus, stort bryggers og fyrrum samt adgang til et stort disponibelt rum/værelse på 1.sal - ideelt til teenageren.

Den 852kvm store grund byder på en stor forhave, parkering til flere biler samt en dejlig og aflukket baghave mod syd. I haven er der gjort klar til udendørs brus, som er naturlig at benytte efter en tur på den dejlige badestrand, som kun ligger under 100 meter fra boligen.
Inden for få minutters gang ligger Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra ejendommen ligesom det flotte naturreservat ”Ruslands bakker”.
Endvidere kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.