Solbakkevej 37, 3100 Hornbæk

Flot Trelleborg bjælkehus i Hornbæk

Dette charmerende og flot istandsatte bjælkehus er blevet kræset om og renoveret fra inderst til yderst med fokus på alle detaljer. 

Her får du ægte sommerhusstemning i moderne og kvalitetsbevidste omgivelser og med plads til den store familie. De åbne og lyse rum, med loft til kip og fritlagte bjælker, giver en fantastisk rumfølelse i samspil med de store vinduespartier mod haven og terrassen!

Sommerboligen er velisoleret og i 2017 blev der lagt nyt tag samt efterisoleret, så huset kan bruges hele året.

Huset indeholder fordelingsentré, nyt og lækkert badeværelse fra 2018 med bruseniche, vaskemaskine og lækkert møblement, åbent køkken alrum med god spiseplads og hyggekrog⁄lounge ved brændeovnen. Køkkenet er fra 2016 og fremstår moderne og lækkert med sine grebsløse elementer, kogeø, fingertouch komfur, opvaskemaskine og indbygget køle⁄frys. I alrummet er der udsigt til haven samt adgang til den store opholdsstue, som ligger i forskudt plan.

Stuen er yderst rummelig og har udgang til den sydvendte terrasse gennem 2 store skydedøre. Husets 3 soveværelser er store og regulære med god skabsplads. Savner man yderligere værelser, er der mulighed for, at inddrage en del af stuen til dette eller indrette det 9kvm. store udhus til overnattende gæster.

Haven fremstår hyggelig, velholdt og overkommelig med store flotte Rhododendron, hævet træterrasse med udendørs pejs beliggende mod syd⁄sydvest samt yderligere en god morgenterrasse.

For enden af vejen ligger det naturskønne område "Ruslands Bakker" og på blot 5 minutter kan man køre til Hornbæk centrum med dejligt café- og handelsliv samt én af Danmarks smukkeste badestrande og charmerende havnemiljø.