Hornbækgårdsvej 19, 3100 Hornbæk

Sjældent udbudt Herskabsvilla i naturskønne omgivelser

Yderst velholdt liebhaverbolig med smukke og velbevarede detaljer fra oprindelsesåret 1915. Boligen fremstår gennemført og meget flot med masser af sjæl og atmosfære. Hornbæk plantage og marker med græssende får, ligger som nabo.
Boligen er løbende blevet renoveret med bl.a. nyt tag, vinduer, døre, kviste, altaner og et nyt flot indgangsparti med granit trappe.
Der er brugt gode kvalitetsmaterialer, inde som ude.
Boligen indeholder.: Entré med adgang til boligens smukke og højloftede stue med pejs og vinduer fra tre sider, der giver et fantastisk lys. Herfra er der udgang til én af de to terrasser. Fra stuen fortsætter man ud i den syd-/vestvendte havestue, hvorfra man kan nyde den smukke have. Fra havestuen er der udgang til endnu en terrasse.
Fra stuen er der adgang til spisestuen, med originale høje paneler og indbyggede skabe samt hjørnebænk fra husets oprindelse. Ved siden af spisestuen ligger det yderst charmerende snedkerkøkken, som er opført i husets oprindelige stil. I stueplan findes endvidere flot og lyst badeværelse.
Ad smuk svungen trappe i stuen, kommer man op til boligens 1. sal, der ligger i to niveauer. Her findes 4 værelser, hvoraf det ene bruges til påklædningsværelse. Fra 3 af værelserne er der udgang til egen altan, med skøn udsigt over den smukke have. I forbindelse med repos ‘en ligger endnu et badeværelse med badekar.
I boligens kælder findes 3 yderst brugbare disponible rum, som anvendes til vaskerum og opbevaring. Der er udgang til haven fra underetagen.
Den 1400kvm. store have, er et kapitel for sig. Man kommer kørende til huset af en lang indkørsel eller snarere en allé, med bøgehække og formklippede lindetræer. Haven er engelsk inspireret med kasseformede lindetræer, buksbom hække og buksbom kugler. Her er flere terrasser med flot beplantning. Sælger har virkelig formået, at skabe en helt særlig atmosfære i haven, som harmonerer meget smukt med boligen.
Indenfor gåafstand ligger Hornbæk centrum med gode indkøbsmuligheder, shopping og café liv samt den populære badestrand og hyggelige havn. Skole og institutioner ligger ligeledes indenfor kort afstand.

En flot og charmerende bolig, som mange drømmer om. Skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.