Tinkerup Strandvej 8A 160., Kysthusene, 3250 Gilleleje

Fritidshus tæt på vandet med kig til Kattegat

Samværet er i fokus i dette sommerhus, der ligger på toppen af Nordsjælland.
Her kan du tage på ferie med gode venner eller være flere generationer under samme tag, alt imens I kan nyde de naturskønne omgivelser og gøre brug af feriecenterets mange faciliteter.

Sommerhuset er praktisk indrettet med et køkken med masser af spiseplads samt en stor opholdsstue med muret pejs, hvorfra I kan læne jer tilbage og nyde roen og det lille kig til Kattegat, der viser sig i horisonten. Der er to store soveværelser begge med eget badeværelse.

Da sommerhuset er tilknyttet feriecenteret Kysthusene og har en funktionel indretning, er det oplagt at leje det ud. Du får hermed mulighed for en estimeret årlig lejeindtægt på 75.000 kr.

Der er fine betingelser for privat familiesamvær med grillaftener på terrassen og kortspil i stuen, men samtidig har I mulighed for at vælge det sociale og aktive liv til.
Her kan børnene finde nye legekammerater og I kan dyrke fællesskabets glæder med andre voksne. Der findes et væld af aktiviteter i feriecenteret, som hele familien frit kan benytte sig af. Der er blandt andet adgang til udendørs swimmingpool, fitnessrum, svømmehal, boldbaner, legepladser og spillerum med blandt andet billard og bordtennis.
På stedet er der også en restaurant samt en sommercafé, hvor man kan købe is og kolde drikke.
Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Der er flere kilometer lækker badestrand for jeres fødder og en tre kilometer lang grøn sti, der går langs vandet ind til Gilleleje. I Gilleleje kan I nyde livet på havnen, spise på lækre fiskerestauranter og shoppe i de små handelsgader.
Kig forbi Kysthusene og oplev, hvor meget stedet og det fine sommerhus har at tilbyde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.