Ejendomsmægler Hornbæk

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING

NÅR DU VÆLGER EN SALGSVURDERING HOS BRIX WESTERGAARD, STILLER VI SKARPT PÅ DEN REALISTISKE OG PROFESSIONELLE VURDERING AF DIN EJENDOM – NATURLIGVIS PÅ ET HELT UFORPLIGTENDE GRUNDLAG.
DET SIGER VORES KUNDER OM OS  - KLIK HER

juni 2023

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Vi sælger stadig boliger efter princippet "de gamle dyder"

Hos Brix Westergaard har vi solgt boliger i mere end 30 år. Store som små, dem med havudsigt og dem med kig til åbne marker. Det har lært os, at enhver bolighandel begynder og slutter med mennesker. For nogen begynder en ny tid, og for andre slutter en epoke. Selv om vi lever i nye tider, hvor bl.a. Internettet har været med til at forandre måden vi køber og sælger boliger på, så holder vi fortsat også fast i "de gamle dyder". Dem, der handler om, at trykke hænder, være ærlige og holde aftaler. Kort sagt om at kunne se hinanden i øjnene, også efter en handel er afsluttet.
Vi er selvfølgelig fageksperter ud til fingerspidserne - og medlem af Dansk ejendomsmæglerforening, det er din tryghedsgaranti. Vi har svaret på dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om det byggetekniske, finansieringen, lovgivningen eller lokalplanerne. Hos os går fagkundskab, ærlighed og det at holde aftaler med andre ord hånd i hånd.
Kontakt os her på siden, ring eller kig forbi til en kop kaffe. Uanset hvad du har på hjertet, har vi altid tid til dig.
Præsentation/hjemmeside
Vi ønsker at alle ejendomme præsenteres bedst muligt og vi bruger derfor altid en professionel fotograf. Alle vores ejendomme annonceres på de store søgeportaler, på facebook og naturligvis her på vores egen hjemmeside med fullscreen foto´s , plantegninger link til kort og andre aktuelle informationer.
Hurtig sagsbehandling
I dag er det en selvfølgelighed, at alle dokumenter i forbindelse med en handel kan sendes via e-mail, og at alt kan gå stærkt, når det skal gå stærkt. Men vi har stadig tid til eftertanke, til at tale og ikke mindst lytte til vores kunder, for uden dem var vi her jo slet ikke.
Åbningstider
Vi er på vores kontor alle hverdage og hver søndag. På telefonen, kan du stort set altid træffe os.
Vi er uafhængige af kædesamarbejde, så du frit kan vælge det produkt, der er bedst for dig som sælger og køber, uden at tage hensyn til bestemte realkreditinstitutter, pengeinstitutter og forsikringsselskaber.
Al fast ejendom sælges - Kontakt os det betaler sig!